logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Hírek
Nappalis hallgatóknak
2017.12.17. (vasárnap) 17.04

BSC-s hallgatók gyakorlati félévének időtartama 12 hét, FOSZ-os hallgatóknak 14 hét.

Kedves Nappali tagozatos hallgatók!

A gyakorlatotok utolsó időszakával kapcsolatban szeretnénk pár hasznos információval szolgálni.

Mindenki ellenőrizze, hogy a 12/14 hét leteltével feltöltötte az alábbi dokumentumokat:

1 helyen töltött gyakorlat esetén:

Képzési terv, Részjelentés, Zárójelentés (gyakorlati napló: MÉK-es hallgatóknak 15-20; GTK-s hallgatóknak 5-10 oldal terjedelemben) és Prezentáció.

2 helyen töltött gyakorlat esetén:

2 Képzési terv, 2 Zárójelentés (gyakorlati napló: MÉK-es hallgatóknak 8-10; GTK-s hallgatóknak 3-5 oldal terjedelemben jelentés) és 1 Prezentáció.

A fenti dokumentumokat mindenképp töltsétek fel, ezek hiányában nem áll módunkban a félévet elfogadni. Sajnálatos módon egy korábbi technikai probléma miatt néhány dokumentum elveszett, így amennyiben érintettek vagytok kérünk Titeket töltsétek fel újra a dokumentumokat, ebben az esetben a hallgatókat nem terheli pénzbüntetés a késedelmes feltöltés miatt.

Illetve a gyakornok értékelő adatlapot juttassátok el hozzánk. Elhozhatjátok személyesen ügyfélfogadási időben, azon kívül a kihelyezett borítékba is belerakhatjátok, postán (Postacím: DE GTK MAG Praktikum Nonprofit Közhasznú Kft., 4032 Debrecen, Böszörményi út 138) vagy szkennelés után elküldhetitek az info@magpraktikum.hu címre. Arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az értékelő lapon mindenképp kell, hogy szerepeljen a gyakorlatvezetőtök aláírása illetve a gyakorlati hely pecsétje.

*A feltöltés és az értékelő lap beérkezési határideje: 2018. május 18.

A gyakorlati védések időpontja az intézetek/tanszékek hatásköre, kérünk Titeket, hogy Náluk érdeklődjetek a védés pontos idejéről.

Amennyiben bármilyen kérdés, probléma merül fel, megtalálhattok minket ügyfélfogadási időben az irodában (C ép. 3. iroda Campus Work-kel szemben), illetve e-mailen: info@magpratikum.hu.

u.i.: Tegyétek közzé az alábbi információkat közösségi portálokon illetve közös e-mail címeken, hogy mindenkihez eljusson az információ.


Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otp.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu