logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Hírek
A DIGITRANS első éve lezárult
2018.08.21. (kedd) 14.03

Beszámoló a Budapesten lezajlott First Year Review meetingről. A magyar fél szervezésében lezajlott a Digitrans projekt első évét záró FYR meeting Budapesten.

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar és MAG praktikum nonprofit Kft szervezésében 2018. januárjában megrendezett Digitrans First Year Review-n a megjelent 7 ország, valamint az ellenőrzést végző iroda képviselője jelenlétében sikeresen lezajlott a projekt első éves összefoglalója és kiértékelése. Ezennel a projekt új fázisba lépett és megkezdték a pilot- és a későbbi rendszeres oktatások elindítását.

A Digitrans program egy olyan kevert oktatási program, mely a Duna menti országok, köztük Magyarország kis- és közép vállalkozóit kívánja támogatni a digitális üzleti átalakuláshoz szükséges elméleti és gyakorlati oktatással. Az Európai Unió által támogatott program ingyenes oktatást és folyamatos, a projekt ideje alatt szakértői konzultációkat kínál az önkéntesen csatlakozó KKV-k számára. A programhoz 2019 májusáig folyamatosan várják a csatlakozni kívánó cégeket, vállalkozókat.


Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu