logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Hírek
DIGITRANS Üzleti Modell Workshopok a debreceni Inkubációs térben
2018.08.21. (kedd) 14.04

2018 márciusában átadásra került a Digitrans-Hungary inkubációs tere és megkezdődtek az első Digitrans módszertanú üzleti modell képzések.

Az inkubációs tér a Debreceni Egyetem Böszörményi úti kampuszán, a Debreceni Egyetem Gazdaság Tudományi Kara, valamint Mag Praktikum Nonprofit Kft. alapításában jött létre. Az inkubációs tér azzal a céllal létesült, hogy helyet biztosítson a DIGITRANS program által kialakított Üzleti Modell Workshopoknak, és Face to Face meetingeknek.

A képző-tér a MAG-ház harmadik emeletén található, korszerű, az alkalmazott módszertani és gyakorlati feladatok számára kényelmesen berendezett, modern képzési helyszín. Az program keretében elkezdődött az üzleti modell workshopok lebonyolítása és folyamatos a csatlakozó cégek toborzása. A workshopok felépítése jelenleg követi a DIGITRANS keretrendszer által meghatározottakat, a képzések a program által megszabott munkamenetben zajlanak. Első körben BM workshopokkal, később e-learning felületen történő önálló fejlődésben segítve a hazai mikro-, kis- és közepes méretű vállalkozásokat. A képzés lehetőséget biztosít a cégek számára felmérni saját digitális üzleti felkészültségüket, valamint olyan fejlesztő módszertanokkal ismerteti meg őket elméleti és gyakorlati formában, melyek a digitális üzleti modell kialakításához, a digitális tranzakció megkezdéséhez vezetnek. A cégek ötleteket és szaktanácsadást kapnak, vezetett workshop formájában, ahhoz, hogy feltárják lehetőségeiket és innovatív elképzeléseiknek megvalósítási formát találjanak. A workshopon tanultak alapján a cégek önállóan specializálhatják és tovább fejleszthetik a foglalkozás alatt megszületett ötletet, hogy megvalósítsák a digitális adat alapú vállalkozást, és modern értékteremtő szervezetté alakuljanak.

A már lezajlott képzések visszajelzései alapján szeretnénk tovább fejleszteni workshopunkat. A leendő résztvevők igényeihez igazodva szaktanácsadók bevonását, új technológiák és eszközök ajánlását tervezzük.

Képzéseinkkel kapcsolatos legfrissebb információinkat megtalálja a Digitrans Hungary facebook oldalán (https://www.facebook.com/digitranshu/), a gyakorlati képzést biztosító MAG Praktikum Nonprofit Kft oldalán (www.magpraktikum.hu) valamint a Debreceni Egyetem oldal híreiből is informálódhat (http://hirek.unideb.hu/hu).


Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu