logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Hírek
Sikeresen lezajlott a Digitrans projekt III. partner meetingje
2018.08.21. (kedd) 14.05

Az elmúlt napokban a Digitrans Hungary csapata részt vett a projekt harmadik partner meetingjén. A Zágrábi Egyetem szervezésében megvalósuló megbeszélésen a Debreceni Egyetem GTK és a MAG Praktikum Nonprofit Kft. is képviseltette magát és építő jellegű hozzászólásaival segítette a nyitott kérdések megoldását. Az eseményre Varasd városában, Horvátországban került sor.

A horvátországi harmadik partner találkozóval újabb szakaszába lépett a projekt. Az esemény legfontosabb kérdéseit, mint a Digitrans metódusok és a pilot képzések tapasztalatait a résztvevő országok partner képviselői megbeszéléseken és workshopokon oszthatták meg egymással. A Digitrans Hungary csapata a megbeszélések alkalmával prezentálta az eddigi tapasztalatokat a pilot tréningek kapcsán és megosztotta a magyar kis és közép vállalkozók, valamint a saját képzési visszajelzéseit a résztvevőkkel. A partnerek beszámolói alapján véglegesen kialakításra került a következő képzési szakasz az un. Face to Face képzéseinek és az e-learning felület tartalmi és program koncepciója, és módszertani csomagja. A találkozón fontos részét képezte a kialakításra kerülő e-learning felülettel kapcsolatos UI/UX munkamenetek egyeztetése is. Fő feladatunk a Digitrans Blended Learning (kevert oktatási eljárás) átfogó menetének elemzése és fejlesztése volt. Ennek keretein belül oktatóink részt vettek a már pilotokon is kipróbált Digitrans keretrendszer módszertani elemeinek felülvizsgálatán, elemzésén. A résztvevő országok képviselői a workshopok keretein belül a módszertani csomagok finomításával azok továbbfejlesztésre is kísérletet tettek. A továbbfejlesztést és tesztelést célzó gemifikált, valamint design thinking módszertanú workshopokon véleményükkel, hozzászólásaikkal és javaslataikkal, valamint a kitűzött résztevékenységi feladatok vezetői beszámolóival segítették a résztvevő partnerek és a projektmunkát. – A magyar oktatók a fejlesztési fázis felülvizsgálatának több elemében is részt vettek és az adott workshop egyik tevékenységi csoport beszámolóját is sikeresen prezentálták. A következő, negyedik projekttalálkozóra az ősz folyamán kerül sor, Bulgáriában, Sofia városában.

Az eseménnyel kapcsolatosan ajánljuk facebook oldalunk, ahol kép és videó anyagok formájában is beszámoltunk az eseményekről: https://www.facebook.com/digitranshu/


Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu