logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Hírek
Célunk a magyar KKV-k digitális üzleti átalakulásának segítése
2018.08.21. (kedd) 14.05

Magyarországon jelenleg is több a digitalizációt segítő Európai Uniós projekt fut, köztük a DIGITRANS oktatási projektje. A KKV-knak megéri a DIGITRANS nevet megjegyezni, és csatlakozni a programhoz, hiszen INGYENES és meglehetősen hatékony, de mégis kényelmes képzési formát kínálnak a Debreceni MAG Házban kialakított inkubációs terükben a hazai kis és közép vállalkozóknak

A debreceni Egyetem Gazdaság Tudományi Karának és a MAG Praktikum Nonprofit Kft képzésén a KKV digitális üzleti átalakulását segítő oktató program létesült, melyhez ingyenesen csatlakozhatnak az érdeklődő vállalkozások.  A Digitrans kevert oktatási módszerekkel dolgozik, így személyes konzultáión, workshon és e-learning formájú oktatással juttatjuk el és tanítja meg alkalmazását a magyar kkv-knak a legfrissebb és hatékonyan alkalmazható módszertanokat a Digitrans Hungary csapata. Az eddig lezajlott belépő szintű workshopokra bekapcsolódó cégek visszajelzési pozitív és bíztató képet festenek. Alátámasztják a projektben résztvevő hét, Duna menti partnerország megállapításait és törekvéseit – miszerint segíteni kell a leszakadó KKV -kat a napjainkban elkerülhetetlen digitális üzleti megoldások elérésében, s ezt részletes és mindenki számára kényelmesen elsajátítható módszerekkel elérve kell megvalósítani.

A képzésekre az alábbi területről érkező KKT-kat várják: 

  • Fő terület: Egészségügyi -, gyártás- és kreatív iparágak képviselői
  • Régió: Észak-Kelet Magyarország

Az első BM WS-ek egyik résztvevője Balázs János (Nyomdaipari Szolgáltató Kkt., Debrecen) ajánlása:

"Kedves Vállalkozó Sorstársak!

Két meglepetést is okozott nekem ez az egy napos, ingyenes képzés, együtt gondolkozás. Az egyik, hogy van ilyen lehetőség kisebb cégek számára is. A másik, hogy volt hely. Cégünktől négyen érkeztünk a workshopra, és hasznos anyagot kaptunk. Nekünk, kis-közepes cégeknek szól, összeszedett tudásanyaggal lettünk gazdagabbak. Ha nektek nem mondanak semmit a "célpiac", "ideális vevő", "kék óceán stratégia" stb. fogalmak, akkor javaslom jelentkezzetek a képzésre. Kaptok egy rálátást arra, hogy a nagyobbak, fejlettebbek hogyan gondolják végig céljaikat, terveiket, amivel gyorsabban, egyszerűbben tudnak érvényesülni a piacon. Jelentkezzetek – szerintem nem fogjátok megbánni!"

 

Amennyiben csatlakozna képzéseinkhez keresse fel facebook oldalunkat https://www.facebook.com/digitranshu/ melyen folyamatosan kihirdetésre kerülnek az üzleti modell workshopok indítási időpontjai, és legfrissebb híreink.


Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu