logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Bemutatkozás

A MAG PRAKTIKUM Gyakorlati Képző Központ  fő profiljaként gyakornoki programok szervezését, gyakornokok és fogadóhelyeik koordinálását, a programban résztvevő fogadóhelyek adminisztrációs terheinek könnyítését jelölte meg. 

A hallgatók, a gyakorlati fogadóhelyek és a felsőoktatási intézmény szakmai, pénzügyi, adminisztrációs és egyéb elvárásainak, kapacitásainak, képességeinek és készségeinek egymásra találásában a MAG Praktikum központi koordinációs szerepet vállal magára. A szerződések előkészítésével, regisztrációs feladatok koordinálásával, bevallások elkészítésében való segítségnyújtással, szakmai felügyelet biztosításával, tanácsadással, kommunikációs tevékenységével munkatársaink nagy mértékben megkönnyíthetik a gyakorlatszervezéssel járó feladatok teljesítését.


A MAG Praktikum egyik fő küldetésének tekinti, hogy a segítse különböző gazdasági és társadalmi szervezetek igényeinek és a felsőoktatási intézmények lehetőségeinek egymásra találását, összehangolását, egy hatékony, hosszú távon is gyümölcsöző kapcsolat kiépítése és folyamatos ápolása érdekében.  

A MAG Praktikum céljainak elérését, hatékony működését széles körű tapasztalatokkal rendelkező, szakmailag felkészült munkatársak segítik.

További információ:
info@magpraktikum.hu

 Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu