logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Hallgatói tájékoztató

A MAG Praktikum Gyakorlatképző Központ a Debreceni Egyetem GTK és MÉK hallgatói számára nyújt segítséget a negyedik/hetedik, gyakorlati félév és egyéb gyakorlati képzések hatékony lebonyolításában.
 
Célunk, hogy a hallgatók szakmai tudásuknak és érdeklődésüknek megfelelő helyen töltsék el gyakorlati idejüket, ahol munkájukat a fogadó szervezet megelégedésére végzik. A hallgatók hozzáállásukkal és munkájukkal nemcsak magukat képviselik, hanem az őket küldő felsőoktatási intézményt is, ami különösen fontossá teszi a gyakorlati félévet.
 
Honlapunkon a hallgatók ezen az oldalon találják meg az őket érintő legfontosabb információkat. Szükség esetén kérdéseket, kéréseket fogalmazhatnak meg a gyakorlati félévvel kapcsolatban az Információkérés menüpontban, a Hírek alatt az aktuális információk és felhívások találhatóak meg, a Gy.I.K. menüpontban pedig a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszok vannak feltüntetve.
 
Szintén ebben a menüpontban találhatóak a félévvel kapcsolatos legfontosabb részletek, a További lehetőségek almenüpontjaira kattintva pedig az oktatási intézményekkel egyeztetett információk találhatóak meg a hetedik félévre vonatkozóan, többek között a jelentkezési feltételekről, a hallgatók által szervezett gyakorlati fogadóhely minősítéséről, regisztrációjáról, a kiválasztási folyamatról, a gyakorlati félév követelményeiről, folyamatáról és a vonatkozó jogszabályokról.Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu