logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Hallgató által szervezett gyakorlati fogadóhely

A gyakorlati félév teljesítésére lehetőség van a hallgató által szervezett gyakorlati fogadóhelyen is, amennyiben a fogadóhely és az ott végzett gyakornoki feladat a szakvezetés által megfelelőnek minősül.

A gyakorlati hely minősítésének a folyamata a következő:

  1. A csatolt űrlapot a fogadóhely képviselőjével a hallgató kitölteti. 
  2. Az aláírt és lepecsételt űrlapot (fogadó nyilatkozat szervezetek részére) feltölti a MAG Praktikum felületére. 
  3. A szakvezetők jóváhagyása online történik.  (A gyakorlati fogadóhelyek minősítésének kritériumai a szakvezetés kompetenciájába tartoznak.)
  4. A kitöltött fogadó nyilatkozatok alapján a MAG Praktikum Kft. beregisztrálja a fogadóhelyet a rendszerébe, majd erről értesítést küld az érintett szervezetnek.
  5. A fogadóhelyeknek a gyakornokok fogadásához együttműködési megállapodást kell kötnie az egyetemmel és a MAG Praktikummal, a regisztráció után a MAG Praktikum ezeket is elkészíti és aláíratja. Amennyiben egy fogadóhely már rendelkezik érvényes szerződéssel, úgy csak az adott félévre és hallgatóra vonatkozó igazolás kerül kiállításra. 
  6. Az egyetem és a MAG Praktikum által aláírt együttműködési megállapodásokat és igazolásokat a hallgatók előre megadott időpontban felveszik, eljuttatják az őket fogadó szervezetekhez.
  7. A szervezet részéről történő aláírást követően az együttműködési megállapodás 2 példányát (Egyetemét és a MAG Praktikum Kft-ét) visszajuttatják a MAG Praktikum Kft-hez.

Az adott hallgató abban az esetben kerül a kért fogadóhelyre, ha a fogadóhely képviselője a fogadó nyilatkozat kitöltése során ezt kéri!

Minden hallgatónak a fogadóhely szervezésétől függetlenül regisztrálnia kell magát a honlapon!Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu