logo
BEJELENTKEZÉS | REGISZTRÁCIÓ
Elfelejtetted a jelszavad?

Jelentkezési feltételek

A gyakornoki programba való jelentkezésnek egy tanulmányi és egy adminisztrációs feltétele van, a gyakorlati félév megkezdéséhez mindkettőt teljesíteni kell!

Tanulmányi feltétel - a szakot érintő mintatantervben meghatározott tantárgyak teljesítése.  (180 kredit teljesítése). A gyakorlati félév akkor kezdhető meg, GTK-n  és MÉK-en is, ha minden tárgyból van aláírása a hallgatónak és maximum 3 tantárgyból még nem vizsgázott le. Nyelvvizsga hiánya nem kizáró ok abban az esetben, ha a hallgató teljesítette az előírt nyelvi féléveket.

Adminisztrációs feltétel - Ezen a honlapon egy regisztrációs adatlap kitöltésével kell azoknak a hallgatóknak regisztrálniuk magukat, akik várhatóan teljesítik a tanulmányi feltételeket! A regisztráció mulasztása vagy késése a hetedik félév csúszását vonja maga után! (Magáról a regisztrációs folyamatról a későbbiekben még részletes tájékoztatást adunk.) 

A kiválasztási folyamatban csak a regisztrált hallgatók vehetnek részt, ez vonatkozik azokra a hallgatókra is, akik maguk szervezik a gyakorlati helyüket!Kiemelt partnerek:

E-on Tiszántúli régió
www.eon.hu

DE Gazdaságtudományi Kar
www.econ.unideb.hu/

Aquaticum Termál és Wellness Hotel****
www.aquaticum.hu

OTP Bank Nyrt.
www.otpbank.hu

Generali Providencia Zrt.
www.generali.hu

Hotel Lycium**** Debrecen
www.hotellycium.hu

Online áruház
www.digitalko.hu
E-mail: info@magpraktikum.hu